Site icon Association Pro Xpert

Story Dec – a doua întâlnire a partenerilor

În perioadda 5-6 aprilie 2019 a avut loc a doua întâlnire a partenerilor din proiectul „Story Dec – Storytelling to Develop Civic Competences in Young People” (despre care am amintit aici).

Întâlnirea s-a desfășurat la Lund, Suedia, la sediull partenerului Mobilizing Expertise.

În prima parte a întâlnirii s-a analizat evouția proiectului la aproape un an de la demarare, fiecare partener a prezentat stadiul activităților. În continuare a fost prezentate cele două pllatforme on-line realizate: pagina de web a proiectului și unul din produsele intelectuale – arhiva digitală StoryApp. participanții au fost informați cu privire la modul de funcționare a arhivei digitale, cum să își facă un cont și cum să încarce materialele (poveștile). După pauză coordonatorul a trecut în revistă stadiull realizării ceorlalte produse intelectuale: parcursul educational (IO2), jocul (IO3) și manualul pentru formatori/lucrători de tineret (IO4)

A doua zi a fost dedicată unor aspecte legate de managementu proiectuui: stabilirea perioadei de desfășurare și structura trainingului pentru staff, planul de promovare/diseminare, protocolul de monitorizare/evaluare și elemente de management financiar (având în vedere că se apropie perioada de raportare intermediară)

Exit mobile version