fbpx

Story Dec – Prima întâlnire a partenerilor

În perioadda 5-6 aprilie 2019 a avut loc prima întâlnire a partenerilor din proiectul „Story Dec – Storytelling to Develop Civic Competences in Young People” (despre care am amintit aici).

Întâlnirea s-a desfășurat la Roma, la sediul coordonatorului Federazione Italiana CEMEA.

Întâlnirea a început cu un scurt exercițiu de tip ice breaking prin care participanții s-au putut familiariza cu metoda ”autobiographical storyteling” care stă la baza întregului proiect. A urmat o prezentare generală a proiectului (scop, obiective, activități) și a partenerilor din Franța, Italia, Polonia, România, Suedia și UK. După pauză participanții și-au prezentat exemplele de bune practici (contribuția Pro Xpert este disponibilă aici) În ultima parte a primei zile s-a revizuit calendarul activităților, ținând cont de importanța elaborării produselor intelectuale (inclusiv traducerea acestora) înainte de inițierea activitților ocale (de pilotare)

A doua zi a fost dedicată definirii principalelor concepte pe care este construit proiectul: competențe civice pe de o parte și metode eucaționale – autobiographical storyteling și video participativ – pe de altă parte. În a doua parte a ilei sau definitivat câteva aspecte tehnice – structura produselor intelectuale, planificarea următoarelor întâlniri transnaționale și a trainingului pentru lucrătorii de tineret

, , , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: